u bent hier

Codekrakertjes | Unplugged @HomeXL | Paaseditie

4 +


Tijdens live Codekrakertjes-reeksen gaan we samen met enkele straffe 4-plussers al spelenderwijs op verkenning in de wereld van het programmeren. Bee-bots, Blue-bots, Co-de-rups, Gravitrax, Micro:bit,… de taal van de robots heeft op het einde van de reeksen geen geheimen meer voor onze krakers! Heb jij de programmeerkriebels al te pakken? Of moeten we je nog een klein beetje opwarmen? Zullen ... Lees meer »

Tijdens live Codekrakertjes-reeksen gaan we samen met enkele straffe 4-plussers al spelenderwijs op verkenning in de wereld van het programmeren. Bee-bots, Blue-bots, Co-de-rups, Gravitrax, Micro:bit,… de taal van de robots heeft op het einde van de reeksen geen geheimen meer voor onze krakers! Heb jij de programmeerkriebels al te pakken? Of moeten we je nog een klein beetje opwarmen?
Zullen we dan even unplugged leren programmeren? Unplu...watte? Als je wilt leren programmeren, dan heb je een computer nodig, toch? Fout! Je kan ook gewoon unplugged programmeren. Dat wil zeggen dat je geen machines nodig hebt. Wij boksten een fameuze 'Codekrakertjes@home XL Paaseditie' in elkaar, waarmee je thuis aan de slag kan gaan. Schrijf je vóór 1 april in en ontvang tal van offline programmeeruitdagingen in je mailbox. Geloof ons, het is echt héél leuk! https://sint-niklaas.bibliotheek.be/formulier/codekrakertjes-home

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Online event
Online event
9100 Sint-Niklaas
Van za 3 april 2021 00:00 tot zo 18 april 2021 23:59
de Bib Sint-Niklaas
bibpubliekswerking@sint-niklaas.be
037783400