u bent hier

culinaire lezing over specerijen

18 +

Gezondheid en wellness


Specerijen waren niet alleen gegeerd voor hun smaak, maar ook als bewaringsmiddel en voor geneeskundige doeleinden. Van Renate Coen krijg je tijdens deze interactive online lezing een historisch overzicht. Omschrijving Van de Oudheid tot de vroegmoderne tijd hadden specerijen een onwaarschijnlijke invloed op de wereldeconomie. Ze waren niet alleen gegeerd voor hun smaak, maar ook als ... Lees meer »

Specerijen waren niet alleen gegeerd voor hun smaak, maar ook als bewaringsmiddel en voor geneeskundige doeleinden. Van Renate Coen krijg je tijdens deze interactive online lezing een historisch overzicht.

Omschrijving

Van de Oudheid tot de vroegmoderne tijd hadden specerijen een onwaarschijnlijke invloed op de wereldeconomie. Ze waren niet alleen gegeerd voor hun smaak, maar ook als bewaringsmiddel en voor geneeskundige doeleinden. Tijdens deze interactieve online lezing krijg je een historisch overzicht. Onderweg kom je onder andere meer te weten over het land van Kokanje, de mouw van Hippocrates en de Manuelijnse architectuur. We prikkelen natuurlijk ook je neus en smaakpapillen met twee unieke specerijmengelingen die je ontvangt per post.


Onder begeleiding van Renate Coen.Je kan hier inschrijven.

Online workshop Avansa Halle-Vilvoorde
GC de Kam online
Beekstraat 172
1970 Wezembeek-Oppem
woensdag 9 juni 2021om 20:00
de kam
€ 10,0
www.dekam.be/nl/event/30511/culinaire...