u bent hier

Culinaire workshop - Shelter Sessies

Voeding


Tijdens onze Shelter Sessies ontvangen we jullie graag in de binnentuin van Ter Dilft. Allemaal 100% in openlucht (maar overdekt!), gemoedelijk, laid back én veilig. Wat is thee, wat is een infusie? Wat zijn goeie tips voor het thee zetten, en wat is anders bij thee voor warme dranken of frisdrank? In deze frisse workshop vinden we antwoorden op deze en meer vragen. De verschillende ... Lees meer »

Tijdens onze Shelter Sessies ontvangen we jullie graag in de binnentuin van Ter Dilft.
Allemaal 100% in openlucht (maar overdekt!), gemoedelijk, laid back én veilig.


Wat is thee, wat is een infusie? Wat zijn goeie tips voor het thee zetten, en wat is anders bij thee voor warme dranken of frisdrank? In deze frisse workshop vinden we antwoorden op deze en meer vragen. De verschillende methodieken om ijsthee te maken komen aan bod (van cold brew tot de warme methode).  
 
Eens we dit onder de knie hebben gaan we aan de slag: we maken vier soorten ijsthee, en ook cocktails op basis van thee passeren de revue. Voor dat laatste gebruiken we thee in combinatie met andere dranken. Feestelijke aperitieven gegarandeerd! 


Begeleiding: Renate Coen (De Plek) 


Maximum 16 deelnemers 
Meebrengen: aardappelmesje, snijplankje en keukenhanddoek


www.deplek-aalst.com 


De prijs is incl. 5 euro ingrediënten.


CC Ter Dilft is een UiTPASpartner. UiTPAS Bornem is een spaar-en voordeelkaart voor allerlei vrijetijdsactiviteiten in Bornem. Kom je langs? Vergeet dan zeker je UiTPAS niet en spaar een punt door deel te nemen aan deze activiteit.


Basistarief: € 18,00
MIA: € 3,6

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cultuurcentrum Ter Dilft
Sint-Amandsesteenweg 41
2880 Bornem
donderdag 20 mei 2021 van 19:30 tot 21:30
Cultuurcentrum Ter Dilft
€ 18,0
apps.ticketmatic.com/widgets/ter_dilf...