u bent hier

Dans in het Bos: Primordial Dialogues (Geannuleerd)


Primordial Dialogues Zaterdag 24 april 2021 om 14u en om 16u00 Domein Kiewit. In de locatievoorstelling "Primordial Dialogues" gaan Yentl de Werdt (dans) & Martijn Vanbuel (muziek) enerzijds en Sofia Kakouri (dans) en Tim Daemen (trombone) anderzijds in dialoog met elkaar en laten zich inspireren door hun natuurlijke omgeving. Ze gaan op zoek naar patronen en kenmerken die op die plek ... Lees meer »

Primordial Dialogues
Zaterdag 24 april 2021 om 14u en om 16u00 Domein Kiewit.

In de locatievoorstelling "Primordial Dialogues" gaan Yentl de Werdt (dans) & Martijn Vanbuel (muziek) enerzijds en Sofia Kakouri (dans) en Tim Daemen (trombone) anderzijds in dialoog met elkaar en laten zich inspireren door hun natuurlijke omgeving. Ze gaan op zoek naar patronen en kenmerken die op die plek zichtbaar en voelbaar zijn, en vertalen die vanuit georganiseerde improvisatie naar een eigen muziek- en bewegingstaal.

Domein Kiewit is de groene uitlaatklep van Hasselt en brengt je met haar knuppelpaden, vlonders, poelen en kijkwanden midden in de natuur. Samen met zijn heidelandschappen, bossen en beekvalleien is het echt uniek stuk groen in hart van de provincie Limburg. Kom de gezonde lucht opsnuiven en geniet van puur dans en muziek buiten in een prachtig landschap.

Concept & muziek: Martijn Vanbuel
Concept & dans: Yentl de Werdt
Muziek: Tim Daemen
Dans: Sofia Kakouri
© Foto: Franka Verbruggen
Met de steun van de Vlaamse Gemeenschap en ism met Natuurpunt. Een productie van AYU.

Prijs € 5;  Natuurpunt leden: € 3 (Opbrengst gaat naar Natuurpunt)

Start aan het Natuurpunt bezoekerscentrum op Domein Kiewit

 

 

     

Toon kaart Bezoekerscentrum Kiewit
Putvennestraat 112
3500 Hasselt
za 24 april 2021 van 14:00 tot 15:30 za 24 april 2021 van 16:00 tot 17:30
Bezoekerscentrum Kiewit
€ 5,0
Bestel tickets
bc.kiewit@natuurpunt.be
011 24 60 23
www.natuurpunt.be/agenda/dans-het-bos...