u bent hier

Dassenaarde by night: Avondwandeling in Dassenaarde ONDER VOORBEHOUD VAN CORONA


Onder leiding van conservator Filip Meyermans verkennen we minder begane paden in Dassenaarde en werpen we een blik op het nieuw aangeplante Tweebekenbos. Mogelijk zien we een ree en vrijwel zeker een buizerd. Terwijl we door Dassenaarde wandelen komt de natuur tot rust als de dag ten einde loopt. Een heerlijk gevoel om dit te beleven midden in de natuur. Als het in de week voorafgaande aan de ... Lees meer »

Onder leiding van conservator Filip Meyermans verkennen we minder begane paden in Dassenaarde en werpen we een blik op het nieuw aangeplante Tweebekenbos. Mogelijk zien we een ree en vrijwel zeker een buizerd. Terwijl we door Dassenaarde wandelen komt de natuur tot rust als de dag ten einde loopt. Een heerlijk gevoel om dit te beleven midden in de natuur. Als het in de week voorafgaande aan de wandeling heeft geregeld zijn laarzen noodzakelijk. Stevige stapschoenen zijn in ieder geval noodzakelijk.

We houden de gepaste afstand en indien dat niet mogelijk is om de uitleg van Filip te horen dan zijn mondmaskers verplicht.

In verband met de Covid-19 maatregelen die kunnen wijzigen is inschrijven aanbevolen.

 
 

Toon kaart Speelweide in Dassenaarde
Asdonkstraat
3294 Molenstede
zaterdag 19 juni 2021 van 19:00 tot 21:00
Natuurpunt Diest
Sign Up
filip.meyermans@skynet.be
013 78 00 43
www.natuurpunt.be/agenda/dassenaarde-...