u bent hier

De Fabeltjeskrant: de Grote Dierenbos-spelen (5+) - Freek Quartier | Dutch FilmWorks- GEANNULEERD


Na 50 jaar zijn de verhalen van Meneer de Uil terug! In het Grote Dierenbos is weer van alles te beleven. De picknick van Juffrouw Ooievaar dreigt in het water te vallen als Bor de Wolf geen uitnodiging heeft ontvangen en de andere dieren verdwalen. Daarnaast arriveert er een bijzondere nieuwe gast in Fabeltjesland: Peter Panda uit China. Juffrouw Ooievaar vindt het maar niets, zo'n dier uit ... Lees meer »

Na 50 jaar zijn de verhalen van Meneer de Uil terug! In het Grote Dierenbos is weer van alles te beleven. De picknick van Juffrouw Ooievaar dreigt in het water te vallen als Bor de Wolf geen uitnodiging heeft ontvangen en de andere dieren verdwalen. Daarnaast arriveert er een bijzondere nieuwe gast in Fabeltjesland: Peter Panda uit China. Juffrouw Ooievaar vindt het maar niets, zo'n dier uit een ver land. Maar de nieuwkomer komt goed van pas als scheidsrechter bij de jaarlijkse Grote Dierenbos-spelen. In de spannende competitie nemen Team Zwart en Team Wit het tegen elkaar op. Welk team zal er winnen?
Deze gloednieuwe animatiefilm bestaat uit drie korte verhalen en is een feest voor drie generaties: een feest van herkenning voor de ouders en grootouders (de kijkbuiskinderen van weleer) en een vrolijke en spannende ontdekking voor de kleintjes.

Van 14 tot 17.30 uur zijn er allerlei activiteiten voor de hele familie. Fotoshoot in het decor van de film, grime, vertellingen, een bosparcours, knutselen en pannenkoeken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren-Waas
donderdag 15 april 2021 van 15:00 tot 17:00
Ter Vesten
€ 5,0
03 750 10 00
www.tervesten.be