u bent hier

De geheimen van de Sint-Romboutstoren (tijdelijk gesloten)


Deze activiteit is omwille van de coronamaatregelen tijdelijk geannuleerd. Ontdek onze stad met je hoofd in de wolken! De Sint-Romboutstoren biedt je een totaalbeleving, zowel op de skywalk als de weg ernaar toe. In elke torenkamer ontdek je iets nieuws met de gloednieuwe infosokkels en bezoekersgids. Wat doet die loopkraan in de Kraankamer? Waarom ligt een stapel dakpannen in de Smidse? En ... Lees meer »

Deze activiteit is omwille van de coronamaatregelen tijdelijk geannuleerd.

Ontdek onze stad met je hoofd in de wolken! De Sint-Romboutstoren biedt je een totaalbeleving, zowel op de skywalk als de weg ernaar toe. In elke torenkamer ontdek je iets nieuws met de gloednieuwe infosokkels en bezoekersgids.

Wat doet die loopkraan in de Kraankamer? Waarom ligt een stapel dakpannen in de Smidse? En hoezo, er zijn twee beiaarden? Beklim de Sint-Romboutstoren en ontdek meer dan 500 jaar Mechelse geschiedenis in het hart van de stad! Geen betere manier om Mechelen en omstreken te verkennen dan vanop de skywalk van de toren! Hoor, zie en voel onderweg de geschiedenis van de stad vanuit de buik van dit belfort.

Duur: 1 tot 1,5 uur. Laatste bestijging om 16:40. Maximum 20 personen per tijdsblok van 20 minuten toegelaten. Het aantal bezoekers is beperkt, je kan dus best even reserveren. Reserveren is verplicht voor groepen (min. 10pers.). Gezinskaart voor 1 of 2 volwassenen + 1 tot 4 kinderen/jongeren tot en met 26 jaar: 20% korting. Niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. x

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Sint-Romboutstoren
Onder den Toren 12
2800 Mechelen
UiT in Mechelen
€ 8,0
Bestel tickets
uit@mechelen.be
070 222 800
visitmechelen.be