u bent hier

De Ketnetband

6 +

Amusementsmuziek


De Ketnetband is de live band van Ketnet en is zonder twijfel de meest swingende kids band van het land. Al meer dan 20 jaar touren ze door Vlaanderen en zetten ze elke tent of plein op zijn kop. Ondertussen zijn ze veruit de meest populaire band voor kinderen! De Ketnetband is de live band van Ketnet en is zonder twijfel de meest swingende kids band van het land. Al meer dan 20 jaar touren ze ... Lees meer »

De Ketnetband is de live band van Ketnet en is zonder twijfel de meest swingende kids band van het land. Al meer dan 20 jaar touren ze door Vlaanderen en zetten ze elke tent of plein op zijn kop. Ondertussen zijn ze veruit de meest populaire band voor kinderen!


De Ketnetband is de live band van Ketnet en is zonder twijfel de meest swingende kids band van het land. Al meer dan 20 jaar touren ze door Vlaanderen en zetten ze elke tent of plein op zijn kop. Ondertussen zijn ze veruit de meest populaire band voor kinderen.


Ook in het Openluchttheater is een optreden van De Ketnetband stilaan traditie. Wat een manier om de zomer te beginnen!


Sien, Gloria, Maureen, Elindo, Giovanni en Michiel wisselen elkaar af. Spannend… wie zal er deze keer bij zijn in het OLT?


 


De bijna gratis vrijdagconcerten worden je aangeboden door district Deurne en cc Deurne. Door de coronamaatregelen zijn we genoodzaakt dit jaar met betalende reservaties te werken.

DE BIJNA GRATIS VRIJDAGCONCERTEN
Openluchttheater Rivierenhof
Turnhoutsebaan z/n
2100 Deurne
vrijdag 2 juli 2021om 14:00
cultuurcentrum Deurne | CC Deurne
€ 6,0
Bestel tickets
www.ccdeurne.be/nl/event/84951/de-bij...