u bent hier

De Kijkdoos

4 +

Animatie en kinderfilms


Film beleef je het best in de cinema. De kijkdoos laat kinderen van 4 tot 12 jaar daarvan genieten en biedt hen tegelijk een andere kijk op film. We brengen films uit alle hoeken van de wereld en hebben oog voor genres en technieken. De kijkdoos bevat fictiefilms, animatie en zelfs documentaires. Wekelijks staat er een andere film op het programma, met vertoningen op woensdag, zaterdag en ... Lees meer »

Film beleef je het best in de cinema. De kijkdoos laat kinderen van 4 tot 12 jaar daarvan genieten en biedt hen tegelijk een andere kijk op film. We brengen films uit alle hoeken van de wereld en hebben oog voor genres en technieken. De kijkdoos bevat fictiefilms, animatie en zelfs documentaires.

Wekelijks staat er een andere film op het programma, met vertoningen op woensdag, zaterdag en zondag om 14u30. Deze zijn geschikt voor kinderen vanaf 4, 6 en 8 jaar of ouder. Op feestdagen en in de vakantie zijn er extra vertoningen.

Een filmticket kost 6 euro voor kinderen en 7 euro voor volwassenen. Koop je een rittenkaart, dan betaal je 50 euro voor 10 tickets (5 euro per ticket). Die rittenkaart kan je ook in groep gebruiken.

ATELIER
Bij elke film kan je een kinderatelier reserveren. Dat kan al voor groepen vanaf 6 kinderen en is ideaal voor een (verjaardags)feestje. Het atelier begint na de film. Het einde is voorzien rond 17u30.

Een kinderatelier kost 70 euro en kan voor groepjes van maximum 10 kinderen. Knutselmateriaal, hapje en drankje inbegrepen. Ouders mogen erbij zijn, maar kunnen ook wachten in het café of even gaan winkelen.

FEESTJE
Zowel de film als het kinderatelier zijn prima gelegenheden voor een kinderfeestje. Bij het reserveren van een film + kinderatelier ontvang je een mooie postkaart die je kan gebruiken om je gasten uit te nodigen.

Toon kaart Sphinx
Sint-Michielshelling 3
9000 Gent
Wo Van 14:30 tot 17:00 Za Van 14:30 tot 17:00 Zo Van 14:30 tot 17:00
Sphinx
€ 7,0
contact@sphinx-cinema.be
09/2256086
www.sphinx-cinema.be/event/de-kijkdoos