u bent hier

De Maan - Anansi (8+)

8 +

Drama


Moeder aarde (Ineke Nijssen) zit onder een boom en nodigt je uit om naar haar verhalen te komen luisteren. Samen met haar basspelende zoon (Owen Perry Weston) neemt ze je mee naar de mythische wereld van Anansi, de spin uit de Ghanese volksverhalen. Anansi is zowel schelm als egoïst, die er geen probleem mee heeft om zijn vrouw of een van zijn kinderen te beduvelen. Zolang hij er zelf maar ... Lees meer »

Moeder aarde (Ineke Nijssen) zit onder een boom en nodigt je uit om naar haar verhalen te komen luisteren. Samen met haar basspelende zoon (Owen Perry Weston) neemt ze je mee naar de mythische wereld van Anansi, de spin uit de Ghanese volksverhalen.

Anansi is zowel schelm als egoïst, die er geen probleem mee heeft om zijn vrouw of een van zijn kinderen te beduvelen. Zolang hij er zelf maar voordeel bij heeft. ‘Eerst het vreten en dan de moraal’, lijkt hem wel op het lijf geschreven. Al kan dat wel eens anders uitpakken dan hij dacht….

Jong of oud, zwart of wit, geel of groen, de verhalen van moeder aarde zijn er voor iedereen. Tijdens de zomer van 2020 speelde ‘ANANSI’ voor het eerst in openlucht. Deze heerlijke vertelling en de straffe acteerprestatie van Ineke Nijssen spreken ook zonder theaterdecor tot de verbeelding.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Openluchttheater Wiebelplein
Konijnenbergstraat
2530 Boechout
zo 13 juni 2021 van 11:00 tot 23:59 zo 13 juni 2021 van 14:00 tot 23:59
€ 4,0
www.boechout.be/vooruit