u bent hier

Dichters in de Kolonie - VOLZET


In samenwerking met Natuurpunt Markvallei stellen Jo Govaerts en Tjitske Jansen hun nieuwe dichtbundels voor tijdens een poëziewandeling in de Kolonie van Wortel. Om het nog gezelliger te maken nodigden ze Maud Vanhauwaert, de voormalige Antwerpse stadsdichteres en recente winnares van de Jan Campertprijs, en de Turnhoutse stadsdichteres Liesbeth Aerts uit. Alle vier lezen ze voor uit eigen ... Lees meer »

In samenwerking met Natuurpunt Markvallei stellen Jo Govaerts en Tjitske Jansen hun nieuwe dichtbundels voor tijdens een poëziewandeling in de Kolonie van Wortel. Om het nog gezelliger te maken nodigden ze Maud Vanhauwaert, de voormalige Antwerpse stadsdichteres en recente winnares van de Jan Campertprijs, en de Turnhoutse stadsdichteres Liesbeth Aerts uit. Alle vier lezen ze voor uit eigen werk. Helemaal coronaproof. Omdat Wortel-Kolonie een grensdomein is, hoeft zelfs niemand de grens over te steken.

Op zaterdag 15 mei ontmoet het publiek in groepen van tien personen de dichteressen. Vertrekpunt is bezoekerscentrum De Klapekster. Na de wandeling kan je nog genieten van de expo "aan rechtheid het lak" in De Klapekster. Deelname aan deze activiteit is gratis, maar inschrijven is verplicht. Om in te schrijven klik je op uw favoriete tijdslot hieronder.


Vertrekken om 14.30u

Vertrekken om 14.45u

Vertrekken om 15.00u

Vertrekken om 15.15u

Vertrekken om 15.30u

Vertrekken om 15.45u


Een organisatie van Davidsfonds Uitgeverij, Querido, L&M Books en Natuurpunt Markvallei.

Toon kaart Bezoekerscentrum De Klapekster
Kolonie 41
2323 Wortel
za 15/05/21 van 14:00 tot 17:00
Natuurpunt Markvallei
bc.deklapekster@natuurpunt.be
www.natuurpunt.be/agenda/dichters-de-...