u bent hier

Dirk De Wachter te gast in eerste 'Praatcafé Stan'

18 +

Gezondheid en zorg


Stan Antwerpen organiseert dit najaar voor het eerst een praatcafé, waarin journalist Lieven Bax met iemand in gesprek gaat over beter leven met een (verstandelijke) handicap. De eerste praatgast die Stan kon strikken is psychiater Dirk De Wachter, die - samen met rouwspecialist Manu Keirse - een boek schreef over kwetsbaarheid en beperking, en de rol die ze kunnen spelen in onze maatschappij. ... Lees meer »

Stan Antwerpen organiseert dit najaar voor het eerst een praatcafé, waarin journalist Lieven Bax met iemand in gesprek gaat over beter leven met een (verstandelijke) handicap. De eerste praatgast die Stan kon strikken is psychiater Dirk De Wachter, die - samen met rouwspecialist Manu Keirse - een boek schreef over kwetsbaarheid en beperking, en de rol die ze kunnen spelen in onze maatschappij.

Het interview over 'Goed leven met kwetsbaarheid en beperking' - met daarna de mogelijkheid om ook als toeschouwer een vraag te stellen - vindt plaats op woensdag 15 september, in het prachtige decor van AMUZ in de Kammenstraat in Antwerpen. De deuren openen om 19.30 uur, het programma begint om 20 uur.De toegang voor Stan-leden bedraagt 10 euro in voorverkoop en 15 euro aan de kassa. Ieder lid heeft recht op twee tickets aan ledenprijs. Niet-leden betalen respectievelijk 25 en 30 euro voor een ticket.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart AMUZ
Kammenstraat 81
2000 Antwerpen
woensdag 15 september 2021 van 19:30 tot 23:30
Trefpunt Stan Antwerpen
€ 25,0
href.li/?www.eventbrite.be/e/dirk-de-...