u bent hier

Doe-boekje voor kinderen in de expo Droogvis, slijk en Algipan

8 +

Fotografie


De tentoonstelling ‘Droogvis, slijk en Algipan – Vlaamse meesters van de cross’ brengt je regelrecht naar de feesttent in het midden van het parcours en neemt je mee in het zog van de allergrootste veldrijders. Je bevindt je tussen het gejoel, applaus en geschreeuw van de duizenden supporters die hun helden vooruit schreeuwen, omgeven door levensgrote en unieke foto’s gemaakt door de beste ... Lees meer »

De tentoonstelling ‘Droogvis, slijk en Algipan – Vlaamse meesters van de cross’ brengt je regelrecht naar de feesttent in het midden van het parcours en neemt je mee in het zog van de allergrootste veldrijders. Je bevindt je tussen het gejoel, applaus en geschreeuw van de duizenden supporters die hun helden vooruit schreeuwen, omgeven door levensgrote en unieke foto’s gemaakt door de beste wielerfotografen. Ze geven je een unieke kijk achter de schermen en tonen de mens achter de bemodderde truitjes van veldrithelden zoals Roland Liboton, Sven Nys en Wout van Aert.

Voor gezinnen met kinderen heeft de Oostendse kunst-educatieve organisatie mu-zee-um vzw een fantastisch, educatief doe-boekje gemaakt dat je samen met een potlodenset kan verkrijgen aan de onthaalbalie van de Venetiaanse Gaanderijen.

Treed jij in de voetsporen van Wout van Aert? Doe je mee aan de potloodwedstrijd of maak je een heerlijk middagmaal voor Sven Nys?

Leeftijd
Voor kinderen en jongeren tussen 8 en 12 jaar

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Venetiaanse Gaanderijen
ZEEDIJK/HOEK PARIJSSTRAAT
8400 Oostende
Van 19 december 2020 tot 16 mei 2021
Dienst Cultuur Oostende
€ 3,0
059 80 13 30
www.oostende.be/cross
cultuur@oostende.be