u bent hier

Een greep uit de collectie van Chris Das en Ulrich Dingenen - Das - Dingenen

Beeldhouwkunst, Grafiek, Schilderkunst, Meerdere kunstvormen


In deze tentoonstelling kan je werken verwachten van Veronika Pot, Johan Creten, Tinka Pittoors, … en vele andere Belgische kunstenaars. Dertig jaar geleden kochten Chris Das en Ulrich Dingenen voor het eerst ‘een groot abstract schilderij’ voor die ene muur in hun nieuwe thuis. Ze vonden zichzelf in dat kunstwerk van Bartel Ritzen en dat gaf een goed gevoel. Het gaf ook een kick: een boeiend ... Lees meer »

In deze tentoonstelling kan je werken verwachten van Veronika Pot, Johan Creten, Tinka Pittoors, … en vele andere Belgische kunstenaars.

Dertig jaar geleden kochten Chris Das en Ulrich Dingenen voor het eerst ‘een groot abstract schilderij’ voor die ene muur in hun nieuwe thuis. Ze vonden zichzelf in dat kunstwerk van Bartel Ritzen en dat gaf een goed gevoel. Het gaf ook een kick: een boeiend werk zien, voelen én kopen! Het aangename contact met de kunstenaar charmeerde hen en de passie naar meer kunst en fijne ontmoetingen groeide. Chris en Ulrich leerden verschillende mensen kennen en met hen schilderijen, tekeningen, foto’s, sculpturen, … zowel abstract als realistisch. En ze kochten, met hun hart.

In deze tentoonstelling kan je werken verwachten van Veronika Pot, Johan Creten, Tinka Pittoors, … en vele andere Belgische kunstenaars.

Toon kaart Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
Van 30 april 2021 tot 6 juni 2021 (ma van 9:00 tot 23:59,
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
gratis
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/e1826/das-dingenen