u bent hier

Familieparcours door Congoville

6 +

Kunst en kunsteducatie


Ontdek ‘Congoville’ samen met je kinderen, aan de hand van een plattegrond met creatieve doe-opdrachten en interactieve filmpjes. Welkom in Congoville, karibu! Ontdek de tentoonstelling samen met je gezin, dankzij een speciale plattegrond op kindermaat. Ga met deze kaart op zoek naar alle kunstwerken van de expo in het kunstpark. Vul tijdens je tocht de kaart aan met eigen tekeningen. Zo bouw ... Lees meer »

Ontdek ‘Congoville’ samen met je kinderen, aan de hand van een plattegrond met creatieve doe-opdrachten en interactieve filmpjes.
Welkom in Congoville, karibu! Ontdek de tentoonstelling samen met je gezin, dankzij een speciale plattegrond op kindermaat. Ga met deze kaart op zoek naar alle kunstwerken van de expo in het kunstpark.

Vul tijdens je tocht de kaart aan met eigen tekeningen. Zo bouw je mee aan een kleurrijke en diverse toekomst. De plattegrond zet je ook aan het denken: voel je je hier thuis? Wat zijn jouw toekomstdromen? Waar komt onze rijkdom vandaan? En kan afval misschien ook een rijkdom zijn? Bepalen monumenten onze herinneringen, of juist andersom? En wat zouden de verborgen verhalen van Congoville zijn?

Via leuke doe-opdrachten krijg je extra weetjes over de kunstwerken. Scan met je gsm de QR-codes en bekijk de filmpjes. Zo leer je bij over de vaak onzichtbare sporen van Congo in België. En wordt de tentoonstelling een hele belevenis!

Het familieparcours werd bedacht en uitgewerkt door Mirandolo.

Praktisch
Voor kinderen van 6 tot 12 jaar, in gezinsverband.
De plattegrond is gratis.
Haal de kaart en het materiaal af aan het onthaal in het kasteel.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Middelheimmuseum
Middelheimlaan 61
2020 Antwerpen 2
Van za 29 mei 2021 00:00 tot zo 3 oktober 2021 23:59
Middelheimmuseum
gratis
www.middelheimmuseum.be