u bent hier

Fietsen, bmx'en en skeeleren in het Wielercentrum Antwerpen

Atletiek, wandelen en fietsen


Op het Provinciaal Wielercentrum Antwerpen kan je komen fietsen op een echte wielerpiste van 333m, springen en jumpen op een BMX-parcours van 390m en skeeleren op een skeelerovaal van 300m. Heb je zelf geen materiaal? Geen probleem, dit kan je hier allemaal huren, voor skeeleren dien je zelf materiaal mede te brengen. Scholen, sportdiensten of bedrijven kunnen het centrum exclusief reserveren ... Lees meer »

Op het Provinciaal Wielercentrum Antwerpen kan je komen fietsen op een echte wielerpiste van 333m, springen en jumpen op een BMX-parcours van 390m en skeeleren op een skeelerovaal van 300m. Heb je zelf geen materiaal? Geen probleem, dit kan je hier allemaal huren, voor skeeleren dien je zelf materiaal mede te brengen.

Scholen, sportdiensten of bedrijven kunnen het centrum exclusief reserveren voor sportdagen, buiten de algemene openingsuren.

Particulieren kunnen BMX’jes of koersfietsen en helmen reserveren voor verjaardagsfeestjes of (vrijgezellen)feestjes tijdens de algemene openingsuren.

Na het sporten kan u de deelnemers een door uzelf te voorziene versnapering aanbieden in de cafetaria. Wenst u iets warm aan te bieden dan kan u de keuken met voorzieningen (afwasmachine, bestek, borden, microgolf, kookplaat) gebruiken

Alle verdere info kan je terugvinden op onze site: www.wielercentrumantwerpen.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wielercentrum Antwerpen
Toon kaart Wielercentrum Antwerpen
Moerelei 117
2610 Wilrijk (Antwerpen)
gratis
www.wielercentrumantwerpen.be