u bent hier

Film- & Vinylbeurs


CORONA-UPDATE: de beurs wordt helaas geannuleerd. Standhouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht in verband met de praktische afhandeling. We verwelkomen alle film- en platenliefhebbers op de tiende editie van onze beurs. Bij de verschillende standhouders op de filmbeurs kan je je laten onderdompelen in de wondere wereld van het witte doek met oude filmaffiches, attributen, foto’s, ... Lees meer »

CORONA-UPDATE: de beurs wordt helaas geannuleerd. Standhouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht in verband met de praktische afhandeling.

We verwelkomen alle film- en platenliefhebbers op de tiende editie van onze beurs. Bij de verschillende standhouders op de filmbeurs kan je je laten onderdompelen in de wondere wereld van het witte doek met oude filmaffiches, attributen, foto’s, gadgets, pellicule en zoveel meer. Maar ook de liefhebbers van vinyl komen aan hun trekken. Lp’s, maxi’s, singles en de daarbij horende platenhoezen ... zowel verzamelaars als koopjesjagers komen aan hun trekken.

Daarnaast kan je een kijkje nemen in de volledig heringerichte projectiekamer van onze voormalige cinemazaal. Ivo Segers van Cinemuzee neemt je graag mee en vertelt alles wat je wilt weten over filmprojectie vroeger en nu. Deze dag kan je ook tickets kopen aan kortingprijs (€ 2 mindering op basisprijs) voor alle concerten en voorstellingen in De Roma.


Een inkomticket (€ 4) voor de beurs koop je gewoon aan de deur. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis binnen. 


Ben je geïnteresseerd als standhouder, kan je via de "aanvraag standhouder"-knop hiernaast een aanvraag indienen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De Roma
Turnhoutsebaan 286
2140 Borgerhout
zondag 18 april 2021 van 11:00 tot 17:30
De Roma
gratis
www.deroma.be/nl/agenda/film-vinylbeurs
www.deroma.be