u bent hier

Garageverkoop - corona editie


Garageverkoop - corona editie in Heusden (O-Vlaanderen) voor leden en niet-leden. De deelnemerslijst is beschikbaar op onze website en facebook. Deze kan op verzoek ook worden gemaild. Heb je een hoop spullen op zolder, kelder of garage die je niet meer gebruikt? Overbodige babyspullen, speelgoed, meubels, fietsen, allerlei ...? Gezinsbond Heusden biedt je een oplossing zonder al te veel ... Lees meer »

Garageverkoop - corona editie in Heusden (O-Vlaanderen) voor leden en niet-leden. De deelnemerslijst is beschikbaar op onze website en facebook. Deze kan op verzoek ook worden gemaild.

Heb je een hoop spullen op zolder, kelder of garage die je niet meer gebruikt? Overbodige babyspullen, speelgoed, meubels, fietsen, allerlei ...? Gezinsbond Heusden biedt je een oplossing zonder al te veel gesleur. Verzamel heel die handel in je voortuin of op je oprit en verkoop alles tussen 10u en 17u. Inschrijven voor 12 juni is noodzakelijk. De namen van de verkopers worden doorgegeven aan het gemeentebestuur en via het reglement verneem je hoe je ervoor kan zorgen dat alles Coronaveilig verloopt. De Gezinsbond zorgt voor de bekendmaking van de verkoperslijst (enkel adres). Je kunt ons laten weten of je iets specifieks verkoopt, bv. speelgoed, fietsen, tuingerief,… Dit wordt dan mee op de lijst van deelnemers vermeld. Wij voorzien ook materiaal om deze editie coronaveilig te organiseren. Deze verkoop is enkel bedoeld voor particulieren die wonen in Heusden, niet voor handelaars. Schrijf snel in via https://forms.gle/Qvhn3qf3UFEn5UpT8 of stuur een mail naar gezinsbondheusden@gmail.com

Toon kaart verschillende locaties
verschillende locaties
9070 Destelbergen
zo 27/06/21 van 10:00 tot 17:00
Gezinsbond Heusden
€ 8,0
gezinsbondheusden@gmail.com
09 230 04 36