u bent hier

Geen soep, wel feiten - SerVies

Samenleving


Tijdens de actualiteitslezingen Soep & Feiten zoomt een gastspreker in op een hot topic terwijl het publiek geniet van een heerlijke kom soep. De thema’s zijn divers: geschiedenis, (wereld)politiek, maatschappelijke vraagstukken, economie, wetenschap,… ‘Geen soep, wel feiten’ is een bijzondere editie in bijzondere tijden. De feiten streamen we live, de soep laten we dit keer even achterwege. ... Lees meer »

Tijdens de actualiteitslezingen Soep & Feiten zoomt een gastspreker in op een hot topic terwijl het publiek geniet van een heerlijke kom soep. De thema’s zijn divers: geschiedenis, (wereld)politiek, maatschappelijke vraagstukken, economie, wetenschap,… ‘Geen soep, wel feiten’ is een bijzondere editie in bijzondere tijden. De feiten streamen we live, de soep laten we dit keer even achterwege.
Met het project SerVies wil De Republiek het thema fijnstof op een brede manier onder de aandacht brengen. Fijnstof in Brugge: wat is het? Waar komt het vandaan? En wat doet het met onze gezondheid? Kom het fijne te weten van fijnstof tijdens de uiteenzetting van Dieter Vanparys, medisch milieukundige bij LOGO Brugge-Oostende.

In samenwerking met Hoofdbibliotheek Biekorf, Masereelfonds Brugge, Republiek

Begeleiders: Dieter Vanparys

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart online
thuis
8000 Brugge
dinsdag 20 april 2021 van 12:00 tot 13:00
Vormingplus regio Brugge vzw
gratis
info@avansa-brugge.be
050 33 01 12
www.avansa-brugge.be