u bent hier

hEAR DROPS


hEAR DROPS is je maandelijkse dosis speelse ideeën rond klank en muziek. Een online aanbod van licht geanimeerde beeldverhalen voor een internationaal publiek van kinderen, ouders en leerkrachten. Elk filmpje nodigt uit tot fijnzinnige en zintuiglijke interactie. Een tijdloos duo, jongen en meisje, maken de kijkers deelgenoot van hun klinkende avonturen. Alle oefeningen werden veelvuldig in ... Lees meer »

hEAR DROPS is je maandelijkse dosis speelse ideeën rond klank en muziek. Een online aanbod van licht geanimeerde beeldverhalen voor een internationaal publiek van kinderen, ouders en leerkrachten. Elk filmpje nodigt uit tot fijnzinnige en zintuiglijke interactie.

Een tijdloos duo, jongen en meisje, maken de kijkers deelgenoot van hun klinkende avonturen. Alle oefeningen werden veelvuldig in Musica’s praktijk getest.

Bekijk samen een aflevering. Welke zijn de spelregels? Kijk opnieuw. Discussieer over context en materialen. Organiseer het nodige en voer uit.

Met in elke aflevering een ‘artlink’: een verwijzing naar de brede wereld van de kunsten. Voor alweer nieuwe perspectieven.

Je vindt hEAR DROPS op YouTube. Abonneer je, en mis geen enkele aflevering.
https://www.youtube.com/channel/UCS0aT9NB-2aWludhWpTEjsg

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Musica vzw
Toekomstlaan 5B
3910 Neerpelt (Pelt)
Van 15 december 2020 tot 18 april 2031
Musica vzw
gratis
www.musica.be/nl/projects/hear-drops