u bent hier

Heksentaart

3 +

Creativiteit


Iedereen is anders: ook Ella. Ze is niet zoals de meeste heksen. Spinnen vindt ze vieze beestjes. Maar net als alle andere heksen en tovenaars moet Ella naar de heksenschool. En dat vindt ze maar niks. Het toveren wil helemaal niet lukken. Als Ella zelf een toverrecept moet verzinnen, vliegt ze wanhopig naar het mensendorp. Daar ontmoet ze Daan, kan hij haar helpen... Na het spannend en ... Lees meer »

Iedereen is anders: ook Ella. Ze is niet zoals de meeste heksen. Spinnen vindt ze vieze beestjes. Maar net als alle andere heksen en tovenaars moet Ella naar de heksenschool. En dat vindt ze maar niks. Het toveren wil helemaal niet lukken. Als Ella zelf een toverrecept moet verzinnen, vliegt ze wanhopig naar het mensendorp. Daar ontmoet ze Daan, kan hij haar helpen... Na het spannend en grappig verhaal mag je een taart knutselen.

Wat heb je nodig? Papier, schaar, lijm, versiersels, kleurpotloden, stiften


Meld je aan via messenger, conceptwinkel.brugge@clavisbooks.com of telefonisch. We sturen je een link voor de messenger ruimte even voor het begin van de activiteit.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Online event
Online event
8000 Brugge
zaterdag 17 april 2021 van 15:00 tot 16:00
Clavis Conceptwinkel Brugge
conceptwinkel.brugge@clavisbooks.com
050 603136