u bent hier

Het circusplein XL

Circus


Deze keer strijkt ‘Het Circusplein’ neer in Bouckenborghpark. Daar is lekker veel plaats om te ravotten, spelletjes te spelen, te knutselen en gek te doen. We maken er dus een XL versie van met extra veel acts en speelplezier. Je leert er zelf trucs, maar er speelt ook een acrobatische circusact. 13.00 tot 17.00 uur Op ‘Het Circusplein’ is iedereen circusartiest. Je leert er zelf trucs, maar ... Lees meer »

Deze keer strijkt ‘Het Circusplein’ neer in Bouckenborghpark. Daar is lekker veel plaats om te ravotten, spelletjes te spelen, te knutselen en gek te doen. We maken er dus een XL versie van met extra veel acts en speelplezier. Je leert er zelf trucs, maar er speelt ook een acrobatische circusact.


13.00 tot 17.00 uur

Op ‘Het Circusplein’ is iedereen circusartiest. Je leert er zelf trucs, maar natuurlijk speelt er ook een acrobatische circusact. Spektakel gegarandeerd.


Deze keer strijkt ‘Het Circusplein’ neer in Bouckenborghpark. Daar is lekker veel plaats om te ravotten, spelletjes te spelen, te knutselen en gek te doen. We maken er dus een XL versie van met extra veel acts en speelplezier.

Het circusplein XL
Bouckenborghpark
Bredabaan 555
2170 Merksem
zondag 24 mei 2020om 13:00
cultuurcentrum Merksem
gratis
www.ccmerksem.be/nl/event/59547/het-c...