u bent hier

"Ik, Jij, Wij" (Poppenvoorstelling 2.5-6 jaar)

2 +

Figuren en poppentheater


De poppen zijn zo groot als mensen. Ze bewegen automatisch, langzaam en snel, en worden af en toe ook zichtbaar door de speler gemanipuleerd. Dit geeft een heel bijzondere en verrassende sfeer aan deze voorstelling. Dit alles wordt begeleid met vrolijke muziek en simpele liedjes. Deze voorstelling gaat op een ontspannen en natuurlijke manier over nieuw samengestelde gezinnen. Een grappige en ... Lees meer »

De poppen zijn zo groot als mensen. Ze bewegen automatisch, langzaam en snel, en worden af en toe ook zichtbaar door de speler gemanipuleerd. Dit geeft een heel bijzondere en verrassende sfeer aan deze voorstelling. Dit alles wordt begeleid met vrolijke muziek en simpele liedjes. Deze voorstelling gaat op een ontspannen en natuurlijke manier over nieuw samengestelde gezinnen.

Een grappige en soms ontroerende voorstelling over de bewoners van de Rode Straat.

In de Rode straat is er op nummer 1 een Hotel, op nummer 2 een poppentheater en op nummer 3 woont Loesje. Loesje gaat heel graag naar school want daar kan ze spelen met haar vriendjes. Helaas is de school dicht vandaag. Nu moet Loesje alleen spelen.
Dan komt Dirkie samen met z'n papa op vakantie in het Hotel. Loesje en Dirkie gaan samen spelen en worden dikke vrienden. Maar dan wil de papa van Dirkie weer verder, de bergen in, en Dirkie moet mee. Loesje en Dirkie verzinnen van alles om Papa hier te houden. Gaan ze daarin lukken?

De poppen zijn zo groot als mensen. Ze bewegen automatisch, langzaam en snel, en worden af en toe ook zichtbaar door de speler gemanipuleerd. Dit geeft een heel bijzondere en verrassende sfeer aan deze voorstelling. Dit alles wordt begeleid met vrolijke muziek en simpele liedjes.

Deze visuele voorstelling heeft weinig taal, je kunt het volgen ook al begrijp je alle woorden niet. De kinderen zullen verrast zijn door de beweging van de poppen.

Thematiek: nieuw samengestelde gezinnen, een dagelijkse realiteit op een simpele manier vormgegeven.
Het doel is om de kinderen op een speelse manier vertrouwd te maken met andere samenlevingsvormen dan het klassieke gezin.

Ruud Alles
Toon kaart De Poppenzaal
Steenweg op Oosthoven 114
2300 Turnhout
zo 9 mei 2021 van 10:30 tot 12:00 wo 12 mei 2021 van 14:30 tot 16:00 zo 16 mei 2021 van 10:30 tot 12:00
Figurentheater Propop
€ 7,0
Bestel tickets Bestel tickets
www.propop.be/de-poppenzaal/familievo...
info@propop.be
(32) 014 - 42 33 22
www.propop.be