u bent hier

Kaffee Similes


15 MAART Taboe doorbreken: hoe je zelfversterken en een positieve rol spelen. 19 APRIL Crisissituatie: wat doen in Noordwest Brussel en Vlaams-Brabant-West? 18 MEI Ontslag en continuïteit van dezorg: garanties bieden voor de familie 21 JUNI Van financiën beheren naarOCMW, Bewindvoering... Moeilijk in je gezin, in je omgeving, met iemand die “anders” met de dingen omgaat ? Voel je je hiermee ... Lees meer »

15 MAART Taboe doorbreken: hoe je zelfversterken en een positieve rol spelen.
19 APRIL Crisissituatie: wat doen in Noordwest Brussel en Vlaams-Brabant-West?
18 MEI Ontslag en continuïteit van dezorg: garanties bieden voor de familie
21 JUNI Van financiën beheren naarOCMW, Bewindvoering...
Moeilijk in je gezin, in je omgeving, met iemand die “anders” met de dingen omgaat ?
Voel je je hiermee niet goed ?
Similes helpt familie, vrienden, buren en al wie zich betrokken voelt bij jongeren en volwassenen met een psychische kwetsbaarheid.
In Kaffee Similes bespreken we samen met andere lotgenoten wat we meemaken. We luisteren naar elkaar. We wisselen tips uit en zoeken naar oplossingen en uitwegen. We bieden elkaar steun en trachten verder te helpen. We leren over onze zorgen te spreken en ermee om te gaan. En we zoeken samen naar een antwoord op onze vragen. Zo staan we er niet alleen voor ! We houden onze ervaringen binnen de groep. Mich, familie-ervaringsdeskundige, start met een korte inleiding rond het thema van de avond. We vertrekken van wat er bij de aanwezigen hier rond leeft en laten de deelnemers aan het woord. In Kaffee Similes houden we het hartverwarmend …. Want praten doet goed ! Similes geeft concrete informatie en helpt je, waar mogelijk, op weg in de geestelijke gezondheidszorg Brussel én de regio Halle-Vilvoorde. De Familie-ErvaringsDeskundigen van Similes zijn nauw betrokken bij het GGZ - Netwerk in Brussel en in Halle-Vilvoorde (SaVHA?!). Similes is er voor het contact onder lotgenoten en heeft geen medische functie.

Gesproken talen : Nederlands

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Club Norwest
Jacques Sermonlaan 93
1090 Jette
ma 15 maart 2021 van 19:00 tot 21:30 ma 19 april 2021 van 19:00 tot 21:30 ma 17 mei 2021 van 19:00 tot 21:30 ma 21 juni 2021 van 19:00 tot 21:30
Similes Brussel Norwest
gratis
similes.brusselnorwest@gmail.com
0486349338
www.similes.be