u bent hier

Kapsalon Romy

6 +

Animatie en kinderfilms


Oma Stine, nog steeds actief als kapster, worstelt met beginnende Alzheimer. Haar kleindochter Romy vindt het niet leuk dat ze elke dag naar het kapsalon moet, maar alles wordt anders als oma Stine haar kleindochter in vertrouwen neemt over haar toenemende verwardheid. Naar het gelijknamige kinderboek van Tamara Bos. Oma Stine, nog steeds actief als kapster, worstelt met beginnende Alzheimer. ... Lees meer »

Oma Stine, nog steeds actief als kapster, worstelt met beginnende Alzheimer. Haar kleindochter Romy vindt het niet leuk dat ze elke dag naar het kapsalon moet, maar alles wordt anders als oma Stine haar kleindochter in vertrouwen neemt over haar toenemende verwardheid.

Naar het gelijknamige kinderboek van Tamara Bos. Oma Stine, nog steeds actief als kapster, worstelt met beginnende Alzheimer. Haar kleindochter Romy vindt het niet leuk dat ze elke dag naar het kapsalon moet, maar alles wordt anders als oma Stine haar kleindochter in vertrouwen neemt over haar toenemende verwardheid. Dan realiseert Romy zich dat oma niet alleen op haar past, maar zij ook op oma.


regie: Miche Kamp

NL, 2019, 89’

Mischa Kamp
Cinema Rix
de Gryspeerstraat 86
2100 Deurne
wo 5 mei 2021om 14:15wo 12 mei 2021om 14:15
cultuurcentrum Deurne | CC Deurne
€ 5,0
Bestel tickets
www.ccdeurne.be/nl/event/67599/famili...