u bent hier

Kinderen filosoferen op de Filoplaneet

8 +

Zingeving, filosofie en religie


Wil je de wereld beter begrijpen? Zitten er meer vragen in je hoofd dan er sterren zijn aan de hemel? Geraak je soms de weg kwijt tijdens het denken? Kinderen komen wekelijks samen op de online Filoplaneet om de wereld te onderzoeken. We kijken net als astronauten vanop een afstand of net van heel dichtbij naar onze ideeën. Zo ontrafelen we samen grote vragen en leren we kritisch en creatief ... Lees meer »

Wil je de wereld beter begrijpen? Zitten er meer vragen in je hoofd dan er sterren zijn aan de hemel? Geraak je soms de weg kwijt tijdens het denken?

Kinderen komen wekelijks samen op de online Filoplaneet om de wereld te onderzoeken.

We kijken net als astronauten vanop een afstand of net van heel dichtbij naar onze ideeën. Zo ontrafelen we samen grote vragen en leren we kritisch en creatief denken. En wie goed denkt, kan wijs handelen!

De sessies worden begeleid door een ervaren gespreksleider en zijn toegankelijk voor alle kinderen. Ervaring met filosoferen is dus niet nodig. Spel, verwondering en denken staan centraal. Elke Filoplaneet bestaat uit 4 sessies van 50 minuten.

Data februari: 3, 10, 24 februari en 3 maart
(kan ook op zondag bij voldoende deelnemers!)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart de Denkkaravaan
Kraanweide 4
2970 Schilde
wo 3 maart 2021 van 13:30 tot 14:20
Denkkaravaan
€ 32,0
www.denkkaravaan.be/aanbod/filoplaneet/
hallo@denkkaravaan.be
www.denkkaravaan.be/aanbod/filoplaneet