u bent hier

Kindervoorstellingen bij Cozmix

4 +

Animatie en kinderfilms


Tijdens schoolvakanties zijn er dagelijks kindervoorstellingen in het planetarium! (behalve op zaterdag) De programmatie is te vinden op; www.cozmix.be Meest geschikte voorstellingen zijn; - Onze kleine ster (4-11 jaar) - Ruimteboot Polaris (4-11 jaar) - Op vakantie naar de blauwe planeet (7-12 jaar) - Missie planetoïde (9-16 jaar) - Expeditie zonnestelsel (10-16 jaar) Ook voor ... Lees meer »

Tijdens schoolvakanties zijn er dagelijks kindervoorstellingen in het planetarium!
(behalve op zaterdag)
De programmatie is te vinden op; www.cozmix.be
Meest geschikte voorstellingen zijn;
- Onze kleine ster (4-11 jaar)
- Ruimteboot Polaris (4-11 jaar)
- Op vakantie naar de blauwe planeet (7-12 jaar)
- Missie planetoïde (9-16 jaar)
- Expeditie zonnestelsel (10-16 jaar)

Ook voor verjaardagsfeestjes kunnen deze kindervoorstellingen aangevraagd worden, er is dan begeleiding voorzien en mogelijkheid om het bezoek uit te breiden met workshops.
Aarzel niet om contact op te nemen bij verdere vragen.

Cozmix is het bezoekerscentrum van Volkssterrenwacht Beisbroek vzw. Een bezoek aan Cozmix is een echte belevenis. Zowel individuele bezoekers als groepen zijn welkom. Je kan er de sterrenhemel zowel overdag als 's avonds bewonderen. Met de telescopen ontdek je de maan, planeten, nevels en sterrenstelsels van dichtbij. Op het koepelvormige projectiescherm in het planetarium kunnen niet enkel sterren afgebeeld worden: met het fulldome systeem worden ook de meest spectaculaire videobeelden geprojecteerd, die je samen met de muziek onderdompelen in een unieke audiovisuele sensatie. Vlieg mee over het marsoppervlak of door de ringen van Saturnus! Leer meer over de planeten buiten ons zonnestelsel en het eventuele leven daarop.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cozmix - Volkssterrenwacht Beisbroek
Zeeweg 96
8200 Sint-Andries
Volkssterrenwacht Beisbroek vzw
€ 6,0
info@cozmix.be
050 39 05 66
www.cozmix.be