u bent hier

Kleutergym - Oiterpe vzw

4 +

Fitness, gymnastiek, dans en vechtsport


Rennen, springen, rollen, kruipen vallen en weer opstaan... Een kleuter ontdekt de wereld om zich heen en is daarbij constant in beweging. Tijdens de les kleutergym krijgt je kind energieke turn- en bewegingslessen die op fantasierijke wijze de lichamelijke ontwikkeling bevorderen. Het is een levendige les die bestaat uit samen turnen, fantaseren, spelen en ontdekken. De les kleutergym ... Lees meer »

Rennen, springen, rollen, kruipen vallen en weer opstaan... Een kleuter ontdekt de wereld om zich heen en is daarbij constant in beweging. Tijdens de les kleutergym krijgt je kind energieke turn- en bewegingslessen die op fantasierijke wijze de lichamelijke ontwikkeling bevorderen. Het is een levendige les die bestaat uit samen turnen, fantaseren, spelen en ontdekken.

De les kleutergym (°2015-2016) gaat door op zaterdag van 11u tot 12u in de turnzaal van basisschool Mijlpaal, te Drongen.

Online inschrijven kan vanaf 15 augustus via www.oiterpe.be.
Elke groep heeft een maximum aantal deelnemers. Schrijf je dus tijding in!

Oiterpe in Drongen is ervan overtuigd dat gezond bewegen in een positieve sfeer essentieel is om je goed in je vel te voelen - op elke leeftijd.
Oiterpe is een familiale club met een persoonlijke aanpak. Ons team van enthousiaste en ervaren lesgevers zet het plezier van bewegen, creëren en bijleren centraal.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Basisschool de Mijlpaal
Groenewandeling 80
9031 Drongen (Gent)
Van 1 september 2020 tot 30 juni 2021
Oiterpe vzw
€ 120,0
info@oiterpe.be
www.oiterpe.be