u bent hier

Knoert Sport - vr 9 en maa 12 april 2021 - (°2009 - °2014)

6 +

1.11.2.0.0


We kijken uit naar een paasvakantie vol uitdagingen : 1) probeer te kiezen voor 1 jeugdwerk/kamp per week, zo benutten we optimaal alle plaatsen 2) we kunnen ook deze krokusvakantie niet zomaar met z’n allen door elkaar spelen. Daarom is de richtlijn dat we ‘bubbels’ maken van 50 kinderen en animatoren per dag. Binnen de bubbels is contact mogelijk, moet je geen afstand houden en geen ... Lees meer »

We kijken uit naar een paasvakantie vol uitdagingen :
1) probeer te kiezen voor 1 jeugdwerk/kamp per week, zo benutten we optimaal alle plaatsen
2) we kunnen ook deze krokusvakantie niet zomaar met z’n allen door elkaar spelen. Daarom is de richtlijn dat we ‘bubbels’ maken van 50 kinderen en animatoren per dag. Binnen de bubbels is contact mogelijk, moet je geen afstand houden en geen mondmaskers dragen.
3) voor- en naopvang wordt georganiseerd op locatie van de activiteit (niet in samenwerking met BKO De Marbollen)

9 april:
Vandaag steken we Speelplein Knoert opnieuw in een sportief jasje. Klassieke sporten, maar ook pannavoetbal, voetbaldarts en IPS-games staan op het programma. Trek je sportieve kledij aan en kom mee de benen strekken.

12 april:
Wegens succes verlengen we Knoert Sport met een extra dag. Vandaag kan je opnieuw proeven van allerlei sporten zoals basketbal, IPS-games en een reis rond de wereld. Samen starten we deze week op een sportieve manier.

Begeleide activiteiten: van 9 tot 16 uur
Voor- en naopvang wordt bekeken op maat van de "bubbel". Omwille van corona kunnen we dit voorjaar niet samenwerken met BKO De Marbollen voor de voor- en naopvang. Wij bieden ter plaatse opvang aan van 7.30 uur tot 18.00 uur.

OPGELET!
Geen grabbel- en swappassen in 2021
Bij het begin van het jaar kunnen jullie traditioneel gezien een grabbel- of swappas aankopen en daarmee korting krijgen op deelname aan workshops, uitstappen en Speelplein Knoert. De pas was niet alleen geldig in Lint, maar ook in Mortsel, Hove, Edegem en Kontich. De huidige coronamaatregelen stimuleren echter niet om verschillende activiteiten (over gemeentegrenzen heen) te combineren. Daarom starten we niet met de verkoop van grabbel- en swappassen.
Niet getreurd, de korting werd bij elke activiteit automatisch doorgevoerd. Jullie blijven dus genieten van de laagste tarieven.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart OC De Witte Merel
Liersesteenweg 25
2547 Lint
vr 9 april 2021 van 09:00 tot 16:00 ma 12 april 2021 van 09:00 tot 16:00
Vrijetijdsdienst Lint
€ 10,0
uit@lint.be
03 455 12 13
webshoplint.recreatex.be/Activities/d...