u bent hier

Kookworkshop - Volle granen smakelijk, verrassend en juist bereiden

18 +

Voeding


De (volle) granen zijn krachtige, plantaardige en gezonde ingrediënten, maar op zich hebben ze niet zoveel smaak, geur en kleur. Toch vormen ze als neutrale elementen uitstekende ingrediënten in tal van bereidingen. Kok en lesgever Peter Vandermeersch leert je werken met een aantal granen uit het rijtje van rijst, gierst, gerst, rogge, haver, maïs, tarwe en aanverwanten zoals boekweit, quinoa ... Lees meer »

De (volle) granen zijn krachtige, plantaardige en gezonde ingrediënten, maar op zich hebben ze niet zoveel smaak, geur en kleur. Toch vormen ze als neutrale elementen uitstekende ingrediënten in tal van bereidingen. Kok en lesgever Peter Vandermeersch leert je werken met een aantal granen uit het rijtje van rijst, gierst, gerst, rogge, haver, maïs, tarwe en aanverwanten zoals boekweit, quinoa en amarant. Dus zowel glutenvrije als glutenrijke granen komen aan bod. Je maakt o.a. granensalades, platte koekjes, verrassende pannenkoekjes, burgers, ovenschotels, purees, granensoepen, degen, taartjes... 

Begeleiders: Peter Vandermeersch

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Vormingplus regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge
ma 20 september 2021 van 19:00 tot 22:00 ma 27 september 2021 van 19:00 tot 22:00
Vormingplus regio Brugge vzw
€ 30,0
info@avansa-brugge.be
050 33 01 12
avansa-brugge.be/r/8924
info@avansa-brugge.be
www.avansa-brugge.be