u bent hier

kwetsbaarheid maakt je sterker

18 +

Gezondheid en wellness


Dat kwetsbaarheid geen teken van zwakte is ervaar je via uitwisseling en praktische oefeningen onder de begeleiding van Ilse Wevers. Omschrijving Heb je soms het gevoel dat je niet goed genoeg bent? Dat fouten uit het verleden je parten blijven spelen? Tijdens deze online workshop daagt psychotherapeute en lifecoach Ilse Wevers je in een veilige omgeving uit om je kwetsbaarheid te delen met ... Lees meer »

Dat kwetsbaarheid geen teken van zwakte is ervaar je via uitwisseling en praktische oefeningen onder de begeleiding van Ilse Wevers.

Omschrijving

Heb je soms het gevoel dat je niet goed genoeg bent? Dat fouten uit het verleden je parten blijven spelen? Tijdens deze online workshop daagt psychotherapeute en lifecoach Ilse Wevers je in een veilige omgeving uit om je kwetsbaarheid te delen met anderen. Dat vergt kracht en een portie moed, maar het lucht ook op en zorgt voor echte verbinding. Via uitwisseling en praktische oefeningen ervaar je al snel dat kwetsbaarheid geen teken van zwakte is, maar een sleutel vormt om je beter te voelen.


Onder begeleiding van Ilse Wevers.Je kan hier inschrijven.

Online workshop Avansa Halle-Vilvoorde
GC de Kam online
Beekstraat 172
1970 Wezembeek-Oppem
zaterdag 19 juni 2021om 10:00
de kam
€ 7,0
www.dekam.be/nl/event/30519/kwetsbaar...