u bent hier

Lettertypes

Literatuur


Het handelsmerk van Diane Broeckhoven zijn herkenbare, toegankelijke verhalen waarin gewone mensen hun ongewone levens leiden. 'De Souffleur' is weeral een kleine roman uit haar pen, die in een rake taal een verhaal vol heimwee en verlangen vertelt. Twee goede redenen om deze dame uit te nodigen: haar 75ste verjaardag én de publicatie van haar nieuwe roman ‘De souffleur’. Meer dan veertig ... Lees meer »

Het handelsmerk van Diane Broeckhoven zijn herkenbare, toegankelijke verhalen waarin gewone mensen hun ongewone levens leiden. 'De Souffleur' is weeral een kleine roman uit haar pen, die in een rake taal een verhaal vol heimwee en verlangen vertelt.


Twee goede redenen om deze dame uit te nodigen: haar 75ste verjaardag én de publicatie van haar nieuwe roman ‘De souffleur’.


Meer dan veertig boeken staan intussen op haar teller. Vele van haar kinder- en jeugdboeken werden bekroond. Met de novelle 'De Buitenkant van Meneer Jules' – in vijftien talen vertaald – zette ze zich op de wereldkaart.


'De Souffleur' is weeral een kleine roman uit haar pen, die in een rake taal een verhaal vol heimwee en verlangen vertelt.


Het handelsmerk van Diane Broeckhoven zijn herkenbare, toegankelijke verhalen waarin gewone mensen hun ongewone levens leiden. Verheug je op het œuvre van deze Vlaamse schrijfster.        


 

Diane Broeckhoven
Bibliotheek Park
Van Heybeeckstraat 28A
2170 Merksem
woensdag 20 oktober 2021om 20:15
Cultuurcentrum Merksem | CC Merksem
€ 12,0
Sign Up
www.ccmerksem.be/nl/event/85685/lette...