u bent hier

Lidmaatschap meisjes Voetbalseizoen 2020-2021 FC Rooigem Rangers

6 +


Football Club Rooigem Rangers wil niet zomaar een voetbalploeg zijn. Onze slogan “Leer meer dan alleen voetbal” geeft ons idee weer over het sociale aspect van sport, (bereiken=missie) namelijk alle clubleden sterker en beter maken op diverse vlakken. Niet enkel voetbal is bij ons belangrijk. Wat kan je dan nog leren op een voetbalclub? Wel heel veel: samenwerken in ploeg, leren omgaan met ... Lees meer »

Football Club Rooigem Rangers wil niet zomaar een voetbalploeg zijn. Onze slogan “Leer meer dan alleen voetbal” geeft ons idee weer over het sociale aspect van sport, (bereiken=missie) namelijk alle clubleden sterker en beter maken op diverse vlakken. Niet enkel voetbal is bij ons belangrijk. Wat kan je dan nog leren op een voetbalclub? Wel heel veel: samenwerken in ploeg, leren omgaan met winst en verlies, communicatie,… Dit zijn puntjes die voor ons minstens even belangrijk zijn als het voetbal aspect!
Op clubniveau engageren we ons sterk in de samenwerking Elk Talent Telt tussen 13 Gentse clubs om mee te bouwen aan een sterke Gentse jeugdopleiding.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Velden FC Rooigem
Papiermolenstraat 1
9000 Gent
Van 1 maart 2020 tot 30 april 2021
FC Rooigem
€ 60,0
fc-rooigem.be