u bent hier

Liliane Saint-Pierre & Marijn Devalck, Compagnons de la chanson

Pop en rock


Liliane Saint-Pierre en Marijn Devalck brengen met ‘Compagnons de la chanson’ een programma rond het mooie Franse lied in Vlaanderen. Theater en variété in één, met muziek van Bécaud, Brel, Aznavour, Piaf, Adamo en meer! Liliane Saint-Pierre en Marijn Devalck brengen met ‘Compagnons de la chanson’ een programma rond het mooie Franse lied in Vlaanderen. Theater en variété in één, met muziek van ... Lees meer »

Liliane Saint-Pierre en Marijn Devalck brengen met ‘Compagnons de la chanson’ een programma rond het mooie Franse lied in Vlaanderen. Theater en variété in één, met muziek van Bécaud, Brel, Aznavour, Piaf, Adamo en meer!

Liliane Saint-Pierre en Marijn Devalck brengen met ‘Compagnons de la chanson’ een programma rond het mooie Franse lied in Vlaanderen. Theater en variété in één, met muziek van Gilbert Bécaud en Jacques Brel maar ook France Gall en Céline Dion, Edith Piaf en Charles Aznavour naast Johnny Hallyday, Claude François, Nicole Croisille, Yves Montand, Luis Mariano en Adamo.


In dit beklijvend theaterconcert delen Saint-Pierre en Devalck voor het eerst een podium. Samen zijn ze goed voor meer dan 100 jaar muzikale ervaring in puur Frans chanson.

Matinee
Concertzaal De Schelde
De Keyserhoeve 66
2040 Zandvliet
zondag 11 april 2021 van 14:00 tot 14:00
Vrijetijdscentrum De Schelde
€ 16,0
Bestel tickets
www.vrijetijdscentrumdeschelde.be/nl/...