u bent hier

Luisterverhaal: de Waterhoekwandeling

Erfgoed


Deze literaire wandeling laat haar licht schijnen over 150 jaar Stijn Streuvels. Auteur Hans Depelchin neemt je mee door het uitgestrekte Avelgemse landschap en de Waterhoek. Het decor waar Streuvels’ roman De teleurgang van de Waterhoek zich afspeelt. De wandeling is gratis te downloaden via de Erfgoedapp. Hans Depelchin (Oostende, 1991) is schrijver, theatermaker en performer. Hij studeerde ... Lees meer »

Deze literaire wandeling laat haar licht schijnen over 150 jaar Stijn Streuvels. Auteur Hans Depelchin neemt je mee door het uitgestrekte Avelgemse landschap en de Waterhoek. Het decor waar Streuvels’ roman De teleurgang van de Waterhoek zich afspeelt. De wandeling is gratis te downloaden via de Erfgoedapp.
Hans Depelchin (Oostende, 1991) is schrijver, theatermaker en performer. Hij studeerde vergelijkende moderne letterkunde aan UGent en dramawoordkunst aan het Conservatorium in Antwerpen. Hij publiceerde in diverse literaire tijdschriften. Zijn romandebuut Weekdier verscheen in 2020 bij Uitgeverij De Geus.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Spikkerelle
scheldelaan 6
8580 Avelgem
Van do 17 juni 2021 15:00 tot zo 20 juni 2021 22:00
Intercommunale Leiedal
gratis
www.festivalvanhetlandschap.be