u bent hier

Matilda Masters - Jeugdboekenfeest ONLINE

8 +

Literatuur


Mathilda Masters schrijft kinder- en jeugdboeken in verschillende genres. Grappige verhalen over de Keukenprins van Mocano – een jongen die in de keuken van de gevangenis woont en allerlei avonturen beleeft - maar ook mega-interessante weetjesboeken voor nieuwsgierige kinderen. Dit jaar is het 5de boek uit de reeks van de keukenprins genomineerd voor groep 3 van de KJV. Wil je deze schrijfster ... Lees meer »

Mathilda Masters schrijft kinder- en jeugdboeken in verschillende genres. Grappige verhalen over de Keukenprins van Mocano – een jongen die in de keuken van de gevangenis woont en allerlei avonturen beleeft - maar ook mega-interessante weetjesboeken voor nieuwsgierige kinderen. Dit jaar is het 5de boek uit de reeks van de keukenprins genomineerd voor groep 3 van de KJV.

Wil je deze schrijfster graag eens over haar boeken horen vertellen? Reserveer dan je online-plekje vanaf 13 april. KJV-leden kunnen inschrijven vanaf 6 april.

Wie ingeschreven is, ontvangt van de auteur een mailtje met een link naar een filmpje met opdrachtjes om de lezing voor te bereiden.

Ben je al benieuwd naar de schrijfster zelf ? Ontdek dan hier haar vijf favoriete kinderboeken: https://iedereenleest.be/over-lezen/reeks/de-vijf-van-mathilda-masters

Vanaf 8 jaar

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Online
bij u thuis
8500 Kortrijk
zo 25 april 2021 van 10:00 tot 10:45 zo 25 april 2021 van 11:00 tot 11:45
Centrale Bibliotheek Kortrijk
gratis
www.kortrijk.be/bibliotheek/jeugdboek...