u bent hier

Mini-expo: Broedvogels in de Uitkerse Polder


Vanaf 16 mei tot en met 15 juli loopt in de tentoonstellingsruimte van het bezoekerscentrum Uitkerkse Polder de educatieve mini-expo: "Broedvogels in de Uitkerkse Polder". Inkom: gratis Wist je dat de Uitkerkse Polder de favoriete broedhaven is voor duizenden trekvogels? Nu komen ze van over de hele wereld naar onze kustpolder.  Voor de grutto, de kluut, de kievit, de tureluur, de scholekster ... Lees meer »

Vanaf 16 mei tot en met 15 juli loopt in de tentoonstellingsruimte van het bezoekerscentrum Uitkerkse Polder de educatieve mini-expo: "Broedvogels in de Uitkerkse Polder".

Inkom: gratis

Wist je dat de Uitkerkse Polder de favoriete broedhaven is voor duizenden trekvogels? Nu komen ze van over de hele wereld naar onze kustpolder.  Voor de grutto, de kluut, de kievit, de tureluur, de scholekster …  is het de grootste en beste broedplaats van Vlaanderen!

Natuurpunt Blankenberge doet er alles aan om deze vogels aan te trekken! In de weidevogelgebieden werden er de voorbije jaren speciaal voor hen zonnepompen geplaatst.

Toon kaart Bezoekerscentrum Uitkerkse Polder
Kuiperscheeweg 20
8370 Blankenberge
van 16/05/21 tot 15/07/21
Natuurpunt Blankenberge
uitkerksepolder@natuurpunt.be
050 42 90 40
www.natuurpunt.be/agenda/mini-expo-br...