u bent hier

Nature for Kids / Kids for Nature: Strandjutten en (indien mogelijk) kruien


Nature for Kids/Kids for Nature leert jongeren op een speelse manier én door een andere bril kijken naar de natuurpracht in en rond Blankenberge. Nu gaan we met de kinderen op zoek naar natuurschatten op het strand. Op en onder het zand, in de zee en op het strandhoofd krioelt het van leven. We rapen schelpen, we speuren naar krabben, we betasten kwallen, ... en nog veel meer. De gids zal je ... Lees meer »

Nature for Kids/Kids for Nature leert jongeren op een speelse manier én door een andere bril kijken naar de natuurpracht in en rond Blankenberge.
Nu gaan we met de kinderen op zoek naar natuurschatten op het strand.
Op en onder het zand, in de zee en op het strandhoofd krioelt het van leven. We rapen schelpen, we speuren naar krabben, we betasten kwallen, ... en nog veel meer.
De gids zal je door een loepje laten kijken naar zeepokken, naar boormossels, ... Je zult versteld staan als je met je vergrootglas je vangst in je emmertje bekijkt!
Breng je eigen vergrootglas mee (als je die hebt) en trek je laarzen aan! Je mag ook je (groot)ouders meebrengen. Ook zij zullen nog heel wat leven over je strandvondsten.

PRAKTISCHE INFO

OPGELET! INSCHRIJVEN VERPLICHT

>> PRAKTISCHE (CORONA) INFO + INSCHRIJVINGSFORMUMIER VOLGEN LATER OP DEZE PAGINA


Toon kaart Hoek Gadeynehelling/Zeedijk Blankenberge
Gadeynehelling 1
8370 Blankenberge
zo 10/10/21 van 14:00 tot 16:00
Natuurpunt Blankenberge
Sign Up Sign Up
uitkerksepolder@natuurpunt.be
050 42 90 40
www.natuurpunt.be/agenda/nature-kids-...