u bent hier

Natuurspeurdertjes: 'De krekel en de Mier'


Voor kinderen van 5 tot 7 jaar (en hun ouders). ‘De krekel sjirpt dag en nacht, zo lang het zomer is, wijl buurvrouw mier bedrijvig op en neer kruipt door ’t gras’… We trekken de natuur in en gaan ook bij de andere kriebeldiertjesburen op bezoek en ontdekken hoe cool, mooi, intelligent,... zij wel zijn. Aandacht! Omwille van veiligheidsredenen m.b.t. het coronavirus is inschrijven op de ... Lees meer »

Voor kinderen van 5 tot 7 jaar (en hun ouders).

‘De krekel sjirpt dag en nacht, zo lang het zomer is, wijl buurvrouw mier bedrijvig op en neer kruipt door ’t gras’… We trekken de natuur in en gaan ook bij de andere kriebeldiertjesburen op bezoek en ontdekken hoe cool, mooi, intelligent,... zij wel zijn.

Aandacht! Omwille van veiligheidsredenen m.b.t. het coronavirus is inschrijven op de website van Natuurpunt verplicht. Het aantal deelnemers per gids is beperkt tot maximum 24. 

Ook de deelnemers jonger dan 12 jaar moeten inschrijven. Deze dien je apart, nl. onderaan het inschrijfformulier, aan te duiden (klik "beschrijving extra" aan en vermeld: "1/2/3... kind(eren) jonger dan 12 jaar").

Het aantal deelnemers onder de 12 jaar kan je onderaan het inschrijfformulier aanduiden (klik "beschrijving extra" aan en vermeld: "1/2/3... kind(eren) jonger dan 12 jaar").

Deelnemers dienen zelf een mondmasker mee te brengen en dit te dragen tijdens de wandeling.

We danken u voor uw begrip en medewerking.

Toon kaart Bezoekerscentrum De Watersnip
Grauwe Steenstraat 7
3582 Koersel
zo 20/06/21 van 13:30 tot 16:00
Bezoekerscentrum De Watersnip
Sign Up Sign Up
zwartebeek@natuurpunt.be
011450191
www.natuurpunt.be/agenda/natuurspeurd...