u bent hier

Natuurwandeling in coronatijd!


Hoewel de Gezinsbond Vrasene staat te trappelen om haar activiteiten te hernemen, blijft het Covid-19 virus roet in het eten gooien. Daarom wordt er een uitgestippelde wandeling / gratis aangeboden, Beschrijving wandeling Verrebroek (parking & start einde Sluisstraat) Start ... Lees meer »

Hoewel de Gezinsbond Vrasene staat te trappelen om haar activiteiten te hernemen, blijft het Covid-19 virus roet in het eten gooien. Daarom wordt er een uitgestippelde wandeling / gratis aangeboden,

Beschrijving wandeling Verrebroek (parking & start einde Sluisstraat) Start wandeling: Einde sluisstraat, Waterdijk (POMPGEMAAL WATERMOLEN) Ga daar rechts naar wandelpaaltje knooppunt 18 beneden of op de dijk. Van knooppunt 18 ? naar knooppunt 13 Bijna aan knooppunt 13 kunt u via een trap rechts op de dijk, waar u een zicht krijgt op een deel van de haven. U kunt daar ook even genieten van het zicht op het natuurgebied Drydyck. (op de dijk rustplaats met 2 banken) Van knooppunt 13 ? naar knooppunt 7. • Wie voor de wandeling van 5km kiest: ga van knooppunt 7 ? naar knooppunt 12 en dan terug ? naar knooppunt 18. • Voor de wandeling van 7 km: aan knooppunt 7 ? gaat u richting knooppunt 6, maar in de eerste bocht van de straat aan Rioolwaterzuivering Kieldrecht, neem u het PAD rechts blijft dit volgen langs het water. Op het einde komt u aan een magazijn Volg rechtdoor en ga langs de afsluiting van het magazijn tot u aan de straat komt. Stelplaats LAND VAN WAAS Op het einde van de straat rechts over de brug en opnieuw rechts. Ga rechtdoor en volg de dijk, richting, knooppunt 8. Van knooppunt 8 naar knooppunt 7,daarna knooppunt 12 (over brug rechts, knooppunt Links einde aan knooppunt 18. OPGELET ! Bij het volgen van dit pad moet je 3x baan oversteken ! Wees daar voorzichtig ! Er rijden vooral fietsers en mogelijk auto. Zet je beste beentje voor ! Draag zorg voor de natuur!

Waterdijk (POMPGEMAAL WATERMOLEN
sluisstraat
9130 Verrebroek
van 07/03/21 tot 29/08/21 open alle dagen van 13:00 tot 19:00
Gezinsbond Vrasene
gratis
gezinsbondvrasene@gmail.com
+31 468 35 66 05