u bent hier

NOOIT TE LAAT: Yinka Kuitenbrouwer - 'Morgen werd alles anders'


Is er nog hoop voor onze toekomst? Na het alom bejubelde ‘HonderdHuizen’ maakt de Nederlands-Belgische theatermaker Yinka Kuitenbrouwer een nieuwe documentaire voorstelling. In ‘Morgen werd alles anders’ gaat ze persoonlijke gesprekken en ontmoetingen aan met mensen uit verschillende generaties. Kuitenbrouwer vertrekt vanuit haar eigen zorgen over de toekomst, en de twijfels die dit bij haar ... Lees meer »

Is er nog hoop voor onze toekomst?

Na het alom bejubelde ‘HonderdHuizen’ maakt de Nederlands-Belgische theatermaker Yinka Kuitenbrouwer een nieuwe documentaire voorstelling. In ‘Morgen werd alles anders’ gaat ze persoonlijke gesprekken en ontmoetingen aan met mensen uit verschillende generaties. Kuitenbrouwer vertrekt vanuit haar eigen zorgen over de toekomst, en de twijfels die dit bij haar oproept over het al dan niet krijgen van kinderen.
Voor ‘Morgen werd alles anders’ werkt Yinka samen met audiokunstenaar Wannes Deneer (Tuning People). In een intieme setting creëren ze een auditieve, associatieve en persoonlijke voorstelling voor iedereen die wel eens kijkt naar morgen. Ze combineren geluidsfragmenten, citaten en verschillende perspectieven. En verhalen: van persoonlijke twijfels tot ecologische maatregelen in Europa en de bouw van een dam in Zambia. Samen met het publiek probeert Yinka zo te zoeken naar een sprankel hoop voor de toekomst.
PS: wie de tekst van de voorstelling in boekvorm wil verorberen, kan het gelijknamige boek bestellen op de site van Yinka.

PRAKTISCH
vr 18 & za 19.06 - 20:00  De Vooruit Domzaal
PODIUM / theater 
€10 
Nederlands gesproken, Nederlandse boventitels
90 min.Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Kunstencentrum Voo?uit
Sint-Pietersnieuwstraat 23
9000 Gent
vr 18 juni 2021 van 20:00 tot 21:30 za 19 juni 2021 van 20:00 tot 21:30
Kunstencentrum Voo?uit
€ 10,0
09 267 28 28
www.vooruit.be/voorstellingen/3799
www.vooruit.be