u bent hier

Nurdle-dag-workshop

7 +

Meerdere kunstvormen


Ga voor de mu én de zee tijdens deze 3 workshopdagen! Als je deze zomer speelt op het strand kom je eigenlijk in contact met een stukje van een kunstwerk dat vanaf september in Mu.ZEE te zien is. We gaan op nurdle-hunt op het strand van Oostende! Wat zijn Nurdles eigenlijk? Dat zijn hele kleine brokjes plastic die je kan terugvinden in de zee en op het strand. Deze stukjes zijn maar 5 ... Lees meer »

Ga voor de mu én de zee tijdens deze 3 workshopdagen!
Als je deze zomer speelt op het strand kom je eigenlijk in contact met een stukje van een kunstwerk dat vanaf september in Mu.ZEE te zien is.

We gaan op nurdle-hunt op het strand van Oostende!
Wat zijn Nurdles eigenlijk? Dat zijn hele kleine brokjes plastic die je kan terugvinden in de zee en op het strand. Deze stukjes zijn maar 5 millimeter groot. Met zeef, schopje en emmertje verzamelen we de kleine plastic bolletjes en nemen ze mee naar het atelier van Mu.ZEE. We toveren het atelier om tot labo en onderzoeken hoeveel licht deze nurdles nog doorlaten na een blauwdrukbad. Wetenschap en creativiteit, een toffe mix om de zomer te starten of af te sluiten!

Voor kinderen die volgend schooljaar naar het 1e leerjaar tot en met het 6de leerjaar gaan.

donderdag 1 juli
vrijdag 2 juli
dinsdag 31 augustus

Van 10 tot 16 uur
15 euro/persoon/dag
Breng je lunchpakket mee

Inschrijven is verplicht via muzee.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Mu.ZEE Oostende
Romestraat 11
8400 Oostende
do 1 juli 2021 van 10:00 tot 16:00 vr 2 juli 2021 van 10:00 tot 16:00 di 31 augustus 2021 van 10:00 tot 16:00
Mu.ZEE - Kunstmuseum aan Zee
€ 15,0
info@muzee.be
www.muzee.be