u bent hier

OCHTENDEXCURSIE UILENBOS, AFGELAST


De voorjaarsflora is in deze periode al wat over zijn hoogtepunt heen. Maar vandaag gaat onze belangrijkste aandacht uit naar de zangvogels en er zitten er wel wat in het Uilenbos. Tijdens deze wandeling proberen we dan ook een aantal (zang)vogels te beluisteren en te spotten. We bekijken alles, van de Koolmees tot de Boomklever of de verschillende spechtensoorten. De wandeling is dan ook ... Lees meer »

De voorjaarsflora is in deze periode al wat over zijn hoogtepunt heen. Maar vandaag gaat onze belangrijkste aandacht uit naar de zangvogels en er zitten er wel wat in het Uilenbos. Tijdens deze wandeling proberen we dan ook een aantal (zang)vogels te beluisteren en te spotten. We bekijken alles, van de Koolmees tot de Boomklever of de verschillende spechtensoorten. De wandeling is dan ook vooral bedoeld voor mensen die geen of weinig ervaring hebben met het herkennen van zangvogels. Je bent dus steeds welkom! Wel vragen we je om een verrekijker en eventueel een vogelgids mee te brengen.
Corona veilig: moesten er nog Coronavoorwaarden van toepassing zijn rond deze periode dan komen we die strikt na. In dat geval vragen we je voorafgaandelijk te registreren op www.natuurpunt.be/agenda (of indien het niet lukt bij de gids). Bovendien beperken we dan het aantal deelnemers tot het maximaal wettelijk toegelaten aantal op dat moment. Kijk voor de laatste berichtgeving rond Corona op onze website www.zuidrand.be/new/
Afspraak: om 8 u. - toegang Lintsesteenweg (461), te Hove, einde 11 u.
Leiding: Hugo Waeterschoot - hugo.waeterschoot@scarlet.be - 0477/33 23 30

Toon kaart UILENBOS
Lintsesteenweg 461
2540 Hove
zondag 18 april 2021 van 08:00 tot 11:00
Natuurpunt Zuidrand Antwerpen
Sign Up Sign Up
hugo.waeterschoot@scarlet.be
0477 33 23 30
www.natuurpunt.be/agenda/ochtendexcur...