u bent hier

Online leesvoorstelling De Leesbeesten.

1 +

Tekst en muziektheater


Toerisme Vlaams-Brabant zet tijdens de ParkenParade gracieuze parken en tuinen in de groene gordel in de schijnwerpers. Tijdens drie thematische weekends kan je genieten van allerlei activiteiten waarbij ‘geluk’ centraal staat. Tijdens het laatste weekend van de parkenparade (5 en 6 juni) gaat de aandacht naar gezinsgeluk. Giechel, knuffel en geniet van het geluk met je gezinsbubbel tijdens ... Lees meer »

Toerisme Vlaams-Brabant zet tijdens de ParkenParade gracieuze parken en tuinen in de groene gordel in de schijnwerpers. Tijdens drie thematische weekends kan je genieten van allerlei activiteiten waarbij ‘geluk’ centraal
staat.

Tijdens het laatste weekend van de parkenparade (5 en 6 juni) gaat de aandacht naar gezinsgeluk. Giechel, knuffel en geniet van het geluk met je gezinsbubbel tijdens deze online leesvoorstelling van De Leesbeesten.
Tante Tania en Annie De Pannie, twee knotsgekke dames, hebben een verhaaltje voorbereid voor de peuters en kleuters in Opwijk!
Kies een momentje tussen 5 en 13 juni 2021, maak een knus zithoekje bij je thuis en ga naar de facebookpagina van het Huis van het Kind Opwijk: https://www.facebook.com/Huis-van-het-Kind-Opwijk-2336384950010164
We publiceren er de link van deze leesvoorstelling. Vlij je neer en geniet van dat Gouden Boekje over vriendschap en geluk.
Stuur je een foto door naar huisvanhetkind@opwijk.be? Een onschuldige hand trekt naar goede gewoonte de winnaar van het Kubb-spel van de familiepicknick. Vergeet zeker je naam en adres niet te vermelden.

De Familiepicknick en Boekstart kunnen helaas niet doorgaan, het team achter Huis van het Kind Opwijk hoopt dat jullie leesplezier hiermee werd aangewakkerd!

Alle activiteiten van de ParkenParade zijn een samenwerking met Toerisme Vlaams-Brabant.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Online
Online
1745 Opwijk
Van za 5 juni 2021 00:00 tot zo 13 juni 2021 23:59
Gemeente Opwijk, Huis van het Kind Opwijk en Gezinsbond
gratis
dewegwijzer@opwijk.be
0800 113 41
www.facebook.com/Huis-van-het-Kind-Op...