u bent hier

Online SamenLezen

Kunst en kunsteducatie


Iemand leest hardop een verhaal/gedicht voor en pauzeert doorheen de tekst. Het is in die pauzes dat we met elkaar in gesprek gaan. Wat springt eruit, wat raakt je, welke beelden komen bij je op? Welke woorden werken en welke zinnen zijn onweerstaanbaar? Gedachten en emoties van personages doen je aan je eigen leven denken. De tekst werkt als spiegel voor eigen gedachten en gevoelens. Door die ... Lees meer »

Iemand leest hardop een verhaal/gedicht voor en pauzeert doorheen de tekst. Het is in die pauzes dat we met elkaar in gesprek gaan.
Wat springt eruit, wat raakt je, welke beelden komen bij je op? Welke woorden werken en welke zinnen zijn onweerstaanbaar? Gedachten en emoties van personages doen je aan je eigen leven denken. De tekst werkt als spiegel voor eigen gedachten en gevoelens. Door die met elkaar te delen, wordt het verhaal en de ervaring rijker. Samen lezen is verbindend en plezierig, je ontmoet nieuwe inzichten en proeft van unieke verhalen.
Helemaal gratis. Iedereen is welkom: mensen die niet (meer) lezen, die moeilijk toegang hebben tot literatuur of die gewoon willen genieten van een verhaal en een boeiend gesprek.

In samenwerking met Avansa Gent-Eeklo

Begeleiders: Eva Rousselle, Marijn Brouckaert

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart online
thuis
8000 Brugge
donderdag 17 juni 2021 van 10:00 tot 11:30
gratis
info@avansa-regiogent.be
09 224 22 65
avansa-regiogent.be/activiteiten/onli...
info@avansa-regiogent.be
avansa-regiogent.be