u bent hier

Ontdekkingstocht | ‘Op stap met Anna B’ (6+)

6 +


'Op stap met Anna B' is de ontdekkingstocht in de tentoonstelling 'A Short Long History' van Anna Boghiguian. Je wandelt samen met je kinderen door de geschiedenis van Frankrijk, Egypte, Engeland, Istanbul, Verenigde Staten én België. S.M.A.K lijkt wel een levensgroot boek vol kleurrijke tekeningen aan de wanden en pop-up knipselfiguren. Flaneer tussen de verhalen en wie weet ontdek jij wel ... Lees meer »

'Op stap met Anna B' is de ontdekkingstocht in de tentoonstelling 'A Short Long History' van Anna Boghiguian. Je wandelt samen met je kinderen door de geschiedenis van Frankrijk, Egypte, Engeland, Istanbul, Verenigde Staten én België.

S.M.A.K lijkt wel een levensgroot boek vol kleurrijke tekeningen aan de wanden en pop-up knipselfiguren. Flaneer tussen de verhalen en wie weet ontdek jij wel wat de rode draad is tussen al deze verhalen... via onze ontdekkingstocht.

Anna Boghiguian werd in Egypte geboren in 1946. Haar vader was een klokkenmaker uit Armenië. Eerst studeerde Boghiguian kunst en politieke wetenschappen, later ging ze naar Canada om muziek te studeren. Vandaag reist ze als kunstenaar nog steeds de hele wereld rond. Anna Boghiguian kijkt hoe mensen leven en werken in alle windstreken en maakt kunstwerken over de plekken die ze bezoekt. Onderweg tekent ze schetsboeken vol waar ze achteraf grote uitgesneden figuren van maakt.

Praktische informatie
- Klik hier (zie weblink) voor de online ontdekkingstocht. Een papieren versie vraag je aan de balie of via deze PDF (zie weblink).
- Tot 2 mei 2021 in S.M.A.K..
- Koop hier je online ticket (zie weblink), om zeker te zijn van je bezoek.
- Hier kan je alle richtlijnen (zie weblink) rond de coronamaatregelen bekijken.

Toon kaart S.M.A.K. - Stedelijk Museum voor Actuele Kunst
Jan Hoetplein 1
9000 Gent
Van 19 december 2020 tot 2 mei 2021 (
di van 9:30 tot 17:30 wo van 9:30 tot 17:30
do van 9:30 tot 17:30 vr van 9:30 tot 17:30
za van 10:00 tot 18:00
zo van 10:00 tot 18:00)
S.M.A.K. - Stedelijk Museum voor Actuele Kunst
€ 12,0
smak.be/nl/bezoek-smak/tickets
info@smak.be
+32 9 3236001
smak.be/nl/agenda/ontdekkingstocht-6-...
smak.be/nl/nieuws/smak-terug-open-koo...