u bent hier

OOGST & hirngespinst


OOGST en hirngespinst repareren de wereld met kinderen. Hun PAK-KET-MEE-PAKKET helpt je om zelf, hier en daar, je eigen buurt en stad een beetje te repareren. Het pakket bestaat uit 10 verwarmende en zorgzame opdrachten met een handig stappenplan en bijhorende ingrediënten. Maak een vouwmens of neem een warmtebad. Bouw wat winterkost of een beetje krijtblijheid. Stuur verwarmende post naar een ... Lees meer »

OOGST en hirngespinst repareren de wereld met kinderen. Hun PAK-KET-MEE-PAKKET helpt je om zelf, hier en daar, je eigen buurt en stad een beetje te repareren. Het pakket bestaat uit 10 verwarmende en zorgzame opdrachten met een handig stappenplan en bijhorende ingrediënten.


Maak een vouwmens of neem een warmtebad. Bouw wat winterkost of een beetje krijtblijheid. Stuur verwarmende post naar een onbekende en zorg voor de bijen dankzij de zaadbom. Bedenk iets voor het leukgescheur en knoopwatkleur naar uw buur.


Deze opdrachten kan je overal en op elk moment van de dag uit je mouw schudden. Je kan er alleen of in je (gezins)bubbel mee aan de slag. Elke dag één opdracht of doe ze alle tien tegelijkertijd. Werk in de woonkamer, de tuin, je straat of in het park. Veel plezier!


OPHAALMOMENTEN in ccBe:

vrijdag 2 april van 15 tot 18 uur

maandag 12 april van 10 tot 12 uur


De PAK-KET-MEE-PAKKETten worden door OOGST & hirngespinst geproduceerd in samenwerking met BuSO scholen De Ark & De Varens. Ze worden vormgegeven met oog voor detail, duurzaamheid en ecologische materiaalkeuzes.

PAK - KET - MEE - PAKKET
ccBe - Foyer
Driekoningenstraat 126
2600 Berchem
Van 12 april 2021 tot 16 mei 2021
cultuurcentrum Berchem | CC Berchem
€ 5,0
Bestel tickets
www.ccbe.be/nl/event/84298/oogst-hirn...