u bent hier

Oogst - Kommil Foo

Tekst en muziektheater, Humor comedy


Een piano, een gitaar, een viool en hun twee karakterstemmen: meer hebben Raf en Mich niet nodig om hun publiek een memorabele avond te bezorgen. Ze kiezen de mooiste liedjes en hun strafste verhalen uit hun carrière die dertig jaar overspant. Een piano, een gitaar, een viool en hun twee karakterstemmen: meer hebben de broers Walschaerts niet nodig om hun publiek een memorabele avond te ... Lees meer »

Een piano, een gitaar, een viool en hun twee karakterstemmen: meer hebben Raf en Mich niet nodig om hun publiek een memorabele avond te bezorgen. Ze kiezen de mooiste liedjes en hun strafste verhalen uit hun carrière die dertig jaar overspant.

Een piano, een gitaar, een viool en hun twee karakterstemmen: meer hebben de broers Walschaerts niet nodig om hun publiek een memorabele avond te bezorgen. Dertig jaar onafgebroken maken en spelen. Hoog tijd dus om uit al dat moois een nieuwe voorstelling te destilleren. Zonder circus, intiem. Raf, Mich, hun mooiste liedjes en hun strafste verhalen. Kommil Foo op z’n best!

Toon kaart Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
do 17 juni 2021 van 20:00 tot 20:00 vr 18 juni 2021 van 20:00 tot 20:00
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
€ 28,0
apps.ticketmatic.com/widgets/cultuurc...
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/e1476/kommil-foo