u bent hier

Ouder/kindworkshop (6+)

6 +

Creativiteit, Outdoor en adventure


Al eens geprobeerd om een houten lepel te snijden? Onder deskundige begeleiding ga je zelf aan de slag zodat je ongetwijfeld met een fraai exemplaar huiswaarts keert! Samen gaan we aan de slag en leer je een lepel snijden uit vers hout. Hoe neem je een mes vast? Welke snijtechnieken kan je toepassen? Hoe let je op de veiligheid rondom je? We starten met een uitgebreide les mesveiligheid ... Lees meer »

Al eens geprobeerd om een houten lepel te snijden? Onder deskundige begeleiding ga je zelf aan de slag zodat je ongetwijfeld met een fraai exemplaar huiswaarts keert!

Samen gaan we aan de slag en leer je een lepel snijden uit vers hout. Hoe neem je een mes vast? Welke snijtechnieken kan je toepassen? Hoe let je op de veiligheid rondom je? We starten met een uitgebreide les mesveiligheid waarbij je de basistechnieken van het houtsnijden leert op een correcte en veilige manier. Daarna ga je de vorm van je lepel tekenen op een blokje hout. Eerst snij je de grove vorm van je mes uit om vervolgens de holte met een lepelmes uit te snijden. Uiteindelijk ga je fijn afwerken en komt er een verrassend resultaat tevoorschijn: een zelf gesneden lepel!


Begeleiding: Katrien Leemen


 

Lepelsnij
Park Van Eden
zaterdag 17 juli 2021om 14:00
Cultuurcentrum De Kern
€ 8,0
Bestel tickets
www.ccdekern.be/nl/event/74417/ouder-...