u bent hier

Paul Verrept - Jeugdboekenfeest ONLINE

6 +

Literatuur


Paul Verrept was in de eerste plaats grafisch ontwerper en vormgever maar de laatste tijd houdt hij zich ook bezig met schrijven. Zijn boekje ‘Mijn papa kwam de trap af’ is genomineerd voor groep 2 van de Kinder- en Jeugdjury. Op het online jeugdboekenfeest zal hij vertellen uit zijn boekenreeks ‘Konijn en Egel’ en met de kinderen praten over vriendschap. Wil je deze illustrator en schrijver ... Lees meer »

Paul Verrept was in de eerste plaats grafisch ontwerper en vormgever maar de laatste tijd houdt hij zich ook bezig met schrijven. Zijn boekje ‘Mijn papa kwam de trap af’ is genomineerd voor groep 2 van de Kinder- en Jeugdjury. Op het online jeugdboekenfeest zal hij vertellen uit zijn boekenreeks ‘Konijn en Egel’ en met de kinderen praten over vriendschap.

Wil je deze illustrator en schrijver graag horen vertellen? Reserveer dan je online-plekje vanaf 13 april. KJV-leden kunnen inschrijven vanaf 6 april.

Wil je al iets meer weten over Paul? Lees dan hier het leuke interview van Iedereen Leest: https://www.iedereenleest.be/over-lezen/reeks/het-atelier-van-paul-verrept

Vanaf 6 jaar

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Online
bij u thuis
8500 Kortrijk
zondag 25 april 2021 van 13:30 tot 14:00
Centrale Bibliotheek Kortrijk
www.kortrijk.be/bibliotheek/jeugdboek...